This was the Peeping Tom Kitchen

Van 17 tot 20 mei verwelkomden we een groep deelnemers in Brussel voor de eerste editie van de Peeping Tom Kitchen. Vier dagen lang verkenden ze ons creatieve proces aan de hand van masterclasses, workshops en lunches. ’s Avonds openden we de studio ook voor het grote publiek, voor een performance en een reeks films van Peeping Tom artiesten.

Ontdek de week via de foto’s hieronder. In de toekomst zullen we de Peeping Tom Kitchen verder ontwikkelen, een waar laboratorium voor artistieke uitwisseling, voor inspirerende ontmoetingen en voor multidisciplinaire kunstenaars.

Wat is de Peeping Tom Kitchen?
De Peeping Tom Kitchen is een ontmoetingsplaats voor kunstenaars, een ruimte om nieuwe recepten uit te testen, een veilige omgeving om van elkaar te leren en geïnspireerd te raken door verschillende disciplines en achtergronden. Het is een onderzoekslab voor verschillende kunstvormen, zoals dans, theater, beeldende kunst, muziek, scenografie, film. Door het delen van workshops, masterclasses, discussies, performances,… creëert de Kitchen dialogen, wil ze artistieke praktijken voeden en grenzen openen!