< Workshops

The Peeping Tom Kitchen - Keys to our creative process | Brussel

17-20 Mei 2022Peeping Tom Studio

Van 17 tot 20 mei nodigen we je uit voor de eerste editie van de Peeping Tom Kitchen in onze studio in Brussel! Het is niet meer mogelijk om je te registreren.

In deze eerste editie van de Peeping Tom Kitchen nemen we je mee in ons creatieve proces en bieden we je de sleutels tot one manier van werken. Verschillende Peeping Tom-artiesten zullen hun kennis delen en we stellen je een programma voor van workshops van o.a. Franck Chartier, workshops over scenografie, beweging, stemgebruik, theatraliteit,… Lees meer over de Peeping Tom Kitchen.

 

WIE KAN DEELNEMEN?
De eerste editie van de Peeping Tom Kitchen richt zich op professionele dansers, met een hoog technisch niveau. Er zijn een beperkt aantal plekken en we maken een selectie uit iedereen die zich inschrijft. Om je in te schrijven vul je het formulier hiernaast in. Denk eraan dat je daarna gevraagd zult worden om ons je CV en een video van max 3 minuten te sturen.

Geselecteerden worden op 4 mei op de hoogte gebracht.

De deelname aan de Peeping Tom Kitchen kost € 375, voor toegang tot alle workshops, discussies en andere activiteiten, van 17 tot 20 mei, inclusief dagelijkse lunch.

 

————————

FAQ

Kan ik ook als niet-danser deelnemen?
We willen de Peeping Tom Kitchen ontwikkelen tot een ontmoetingsplaats voor artiesten met verschillende achtergronden. Voor deze editie zoeken we echter specifiek dansers met een professionele achtergrond.

Hoe en wanneer worden de deelnemers geselecteerd?
Als je graag deelneemt aan de Peeping Tom Kitchen, registreer je je op www.peepingtom.be, van 21 tot 29 april 2022. Stuur ons je CV en een video van maximaal 3 minuten. Uit de registraties maken we een selectie van deelnemers. Geselecteerden worden op 4 mei op de hoogte gebracht, en worden gevraagd om binnen de 7 dagen de inschrijving te betalen. Indien niet, gaat de plek naar een kandidaat op de wachtlijst.

Moet ik gevaccineerd zijn, of een negatieve test hebben, om te kunnen deelnemen?
We volgen de officiële regels van de Belgische overheid. Op dit moment is de Covid pass niet langer van toepassing. We vragen je wel niet deel te nemen indien je je ziek voelt.

Hoeveel kost de deelname aan de Peeping Tom Kitchen, en wat houdt dat in?
Deelnemen aan de Peeping Tom Kitchen kost € 375. Dat houdt alle workshops en extra activiteiten in, en dagelijkse lunch op 17, 18, 19, en 20 mei. De inschrijving dekt je accommodatie, reizen en andere maaltijden niet.

Is er een wachtlijst?
Deelnemen aan de Peeping Tom Kitchen is gebaseerd op een selectie. Een aantal mensen worden toegevoegd aan de wachtlijst, en gecontacteerd indien sommige deelnemers annuleren. Let wel, van zodra de registratie afgesloten is, is het niet meer mogelijk om jezelf toe te voegen aan de wachtlijst.

Kan ik een terugbetaling krijgen indien de Peeping Tom Kitchen geannuleerd wordt, of indien ik niet langer kan deelnemen?
De betalingen die we hebben ontvangen worden teruggestort indien de Peeping Tom Kitchen wordt geannuleerd door Peeping Tom. Peeping Tom kan geen reiskosten terugbetalen. Indien je niet langer kunt deelnemen omwille van persoonlijke redenen, gelieve een mailtje te sturen naar info@peepingtom.be.

Kan Peeping Tom me helpen met mijn accommodatie?
We kunnen je jammer genoeg niet helpen om accommodatie te vinden in Brussel.

Kan ik de performances ’s avons zien, zelfs als ik niet deelneem aan de Peeping Tom Kitchen?
Ja, je bent erg welkom om de toonmomenten ’s avonds te bezoeken. Het complete programma wordt begin mei voorgesteld.

Hoeveel mensen zullen deelnemen?
Er zullen ongeveer 20 mensen deelnemen aan de workshops. De toonmomenten ’s avonds worden opengesteld voor een breder publiek.

Indien je geen antwoord kreeg op je vraag, stuur een e-mail naar info@peepingtom.be.