< Workshops

Bending Reality / Falling - Workshop with Samuel Lefeuvre | Brussel

21-23 Juni 2022Peeping Tom Studio

Bending Reality / Falling, geregisseerd door Samuel Lefeuvre, is een workshop die volledig gericht is op het fenomeen vallen. Hoe laat je jezelf vallen? Hoe vat je de grond op, hoe maak je van een val een choreografisch element? Zijn er manieren om de val af te wenden, om hem om te keren? Welke choreografische middelen, welke fysieke kwaliteiten, welke toestanden kunnen we gebruiken om te vallen, om te vallen en weer op te staan?

De workshop bestaat uit twee delen: een eerste deel waarin Samuel choreografische instrumenten deelt die hij in de loop van decennia heeft ontwikkeld en die voornamelijk zijn gewijd aan het vallen op het toneel (met name met Peeping Tom!) en een tweede deel waarin elke deelnemer wordt aangemoedigd om zich bezig te houden met persoonlijke reflectie over de val, om zijn of haar eigen instrumenten te ontwikkelen en vooral om ze met de groep te delen en ze samen in vraag te stellen.

 

Voor wie?
Deze workshop richt zich op (semi)-professionele dansers en acrobaten, geïnteresseerd in een persoonlijk onderzoek rond het concept van vallen.

Plaatsen voor deze workshop zijn beperkt.
De workshop wordt in het Frans en Engels gegeven.

 

Hoe inschrijven?

Deelname aan de workshop kost € 150.

Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 3 juni. Vul het formulier hiernaast in, en stuur ons je CV via info@peepingtom.be. Geselecteerde kandidaten worden op maandag 6 juni op de hoogte gebracht.

 

Praktische info:

  • Workshop van dinsdag 21 juni 2022 tot donderdag 23 juni 2022, telkens van 9u30 tot 15u (met een lunchpauze van 1 uur).
  • Gelieve comfortabele kledij, een handdoek, kniebeschermers, een hervulbare waterfles en snacks en lunch mee te brengen.
  • Peeping Tom kan je jammer genoeg niet helpen om accommodatie te vinden, en is niet verantwoordelijk voor bijkomende kosten voor reizen en accommodatie van de deelnemers aan de workshop.

Nog vragen? Stuur een bericht naar info@peepingtom.be.