< Workshops

Movement and Theatre workshop by Charlotte Clamens and Yi-Chun Liu | Brussel

05-08 September 2022Peeping Tom Studio

UPDATE: Registraties zijn nu gesloten. Geselecteerde deelnemers worden eind juli op de hoogte gebracht.

Theater en beweging ontmoeten elkaar in deze workshop van Peeping Tom performers Charlotte Clamens en Yi-Chun Liu. Nadat ze samen het podium deelden in Moeder en La Visita, nodigen ze nu een gemengde groep van acteurs en dansers uit voor vier dagen onderzoek naar het theatrale lichaam. Samen duiken ze in methodes uit zowel beweging als acteren, en werken ze aan een reeks opdrachten en geleide improvisaties die het individuele werk en onderzoek van de deelnemers zullen voeden.

 

Wanneer?
Maandag 5 september tot donderdag 8 september. Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur (met een pauze van 1 uur). We vragen je om de volledige vier dagen aanwezig te zijn, zodat je een grondig inzicht krijgt in het hele proces.

Voor wie?
Deze workshop is bedoeld voor zowel professionele acteurs als dansers.

Hoe aanmelden?
Je kunt je tot 15 juli aanmelden door het formulier op deze pagina in te vullen. Je zult ook gevraagd worden om je CV, een foto en/of video en een korte motivatiebrief (in het Engels) waarom je wilt deelnemen door te sturen.

De geselecteerde kandidaten worden eind juli op de hoogte gebracht.