< Workshops

Peeping Tom Kitchen - Perceptions of time | Brussel

01-04 Juli 2024Peeping Tom Studio

De derde editie van de Peeping Tom Kitchen komt van 01 tot 04 juli naar onze Studio in Brussel. Schrijf je in voor een week vol workshops en experimenten in ons laboratorium.

Wat is de Peeping Tom Kitchen?

De Peeping Tom Kitchen is een ontmoetingsplaats voor kunstenaars, een ruimte om nieuwe recepten uit te testen, een veilige omgeving om van elkaar te leren en geïnspireerd te raken door verschillende disciplines en achtergronden. Het is een onderzoekslab voor verschillende kunstvormen, zoals dans, theater, beeldende kunst, muziek, scenografie en film. Door het delen van workshops, masterclasses, discussies, performances,… creëert de Kitchen dialogen, wil het artistieke praktijken voeden en grenzen openen!

In de derde editie van Peeping Tom Kitchen biedt het creatieve laboratorium een inzicht in het creatieproces van Peeping Tom. Het bevraagt en verkent nieuwe gebieden en brengt makers en performers uit het verleden en heden van Peeping Tom samen. We onderzoeken de paradoxale amplitude van tijd en beelden door middel van beweging en het theatrale lichaam.

Wie kan meedoen?

De Peeping Tom Kitchen staat open voor professionele performers met interesse in fysiek en visueel werk. Er is beperkte beschikbaarheid en een korte selectieprocedure. Inschrijven kan tot 14 juni. Stuur ons een kort CV en een motivatiebrief (max. 300 woorden) naar info@peepingtom.be waarin je uitlegt waarom je geïnteresseerd bent in deze editie van de Peeping Tom Kitchen.

Wie geeft deze workshops?

De workshops worden gegeven door:

——————————–

 

FAQ 

Kan ik ook meedoen als niet-danser?

Ja! Zolang je ervaring hebt met fysiek performen, ben je welkom om je aan te melden voor de workshop.

Hoe en wanneer vindt de selectie van deelnemers plaats?

Als je geïnteresseerd bent in deelname aan de Peeping Tom Kitchen, kun je je hier aanmelden tot 14 juli 2024. Je wordt gevraagd om ons je CV en een motivatiebrief van max. 300 woorden waarin je uitlegt waarom je geïnteresseerd bent om meer te leren over het creatieproces van Peeping Tom. Hieruit wordt een selectie gemaakt en de succesvolle kandidaten krijgen op 21 juni bericht en worden gevraagd het inschrijfgeld binnen 7 dagen te betalen. Zo niet, dan gaat de plek naar een kandidaat op de wachtlijst.

Hoeveel kost het om deel te nemen aan de Kitchen en wat is er inbegrepen?

De kosten om deel te nemen aan de Peeping Tom Kitchen zijn € 400,-. Dit bedrag dekt alle workshops en extra activiteiten en de dagelijkse lunch op 1, 2, 3 en 4 juli. Accommodatie, reizen en ander eten zijn niet inbegrepen.

Is er een wachtlijst?

Deelname aan de Peeping Tom Kitchen is gebaseerd op een selectie. Sommige mensen worden op een wachtlijst geplaatst en er wordt contact met ze opgenomen in geval van annulering. Houd er echter rekening mee dat als de inschrijving is gesloten, het ook niet meer mogelijk is om op de wachtlijst te komen.

Als de Peeping Tom Kitchen wordt geannuleerd, of als ik niet meer kan deelnemen, kan ik dan geld terugkrijgen?

Ontvangen betalingen voor deelnemers worden terugbetaald in geval van annulering van de Kitchen door Peeping Tom. Deelnemers kunnen tot een week voor de Kitchen annuleren voor volledige terugbetaling met bewijs van een geldige reden (bijv. doktersverklaring, …). Als je later annuleert, kunnen we slechts de helft van de prijs terugbetalen. Peeping Tom kan geen geïnvesteerde reiskosten terugbetalen. Als je om persoonlijke redenen niet meer kunt komen, schrijf dan een e-mail naar info@peepingtom.be.

Kan Peeping Tom mij helpen met accommodatie?

Helaas kunnen we je niet helpen bij het vinden van accommodatie voor je verblijf in Brussel.

Hoeveel mensen zullen deelnemen?

Er zullen ongeveer 20 deelnemers zijn voor de workshops overdag. 

Als je geen antwoord op je vraag hebt gevonden, stuur dan een e-mail naar info@peepingtom.be.