< Het team

Panos Malactos

Panos Malactos (°1994, Limassol, CY) werkt momenteel met Peeping Tom voor Triptych: The missing door, The lost room en The hidden floor. Op 17-jarige leeftijd verhuisde hij naar Londen om met een beurs (Dance and Drama Award) muziektheater te studeren aan het Bird College. Daarna vervolgde hij zijn opleiding aan de Rambert School waar hij zijn “BA Degree in Ballet and Contemporary Dance” behaalde.

Na zijn afstuderen verhuisde hij naar Israël waar hij aan de slag ging met de Fresco Dance Company, met werk van Michael Getman en Yoram Karmi, en werkte hij enige tijd bij Inbal Dance Theatre met de choreografen Mor Shani en Noa Shadur.

Panos werkte ook met KENZO Paris, Compagnie Tabea Martin (Zwitserland), Liliana Barros (Duitsland), Jason Mabana Dance (UK), Emma Evelein Dance (Nederland), X-it Dance Theatre van Fotis Nikolaou (Cyprus/Griekenland), Milena Ugren Koulas (CY) en Asomates Dynamis Dance Company (CY).

In 2019 was hij deel van een samenwerking tussen het Festspielhaus St. Pölten in Oostenrijk en Batsheva Dance Company, waarbij hij Deca Dance van Ohad Naharin en een nieuwe creatie ‘Ballroom‘ van Shahar Binyamini uitvoerde.

Hij werkte samen met regisseur Elias Adam als performer en choreograaf (We Are In The Army Now, Kivotos Chanel, Father Help Us, Eyolf Machine). Panos toert momenteel met zijn solo’s SADBOI en Hire me, Please.

© Virginia Rota