< Workshops

Character Rise | Brussel

22-24 April 2024Peeping Tom Studio

Gebaseerd op de unieke elementen die aan elk van onze lichamen zijn gegeven, is het de bedoeling om onze eigen krachten onder het theatrale vocabulaire te maximaliseren en nieuwe lichamen en energie af te leiden door middel van improvisatie en onderzoek. We ontwikkelen ons tot een verwrongen en gedorste vorm, wekken het gestandaardiseerde lichaam op door het proces van verzamelen, verdichten, controleren, organiseren, expanderen en exploderen, en verkennen het punt van ontbinding als lichaamstaal door de botsing van het ego te lenen van onbewustzijn naar nirvana.

Deze les benadert ook de basis van het werk van Peeping Tom vanuit Hun-Moks persoonlijke ervaring met het gezelschap. Grondig beïnvloed door Gigong, de energie die door het menselijk lichaam stroomt. We zullen proberen om persoonlijk bewegingsmateriaal te vinden en los te komen van het puur technische aspect van dansen. We struikelen over de beperkingen van het lichaam en worstelen met theatrale toestanden om onszelf toe te staan een persoonlijke, extreme energie te bereiken.

Hoe inschrijven?

Deelname aan de workshop kost €225. Inschrijven kan tot 01/04/24. Stuur ons je CV en een video via info@peepingtom.be.

Geselecteerde kandidaten worden op 08/04/24 op de hoogte gebracht.

Praktische informatie:

– Workshop van maandag 22 april 2024 tot woensdag 24 april 2024, telkens van 10 tot 17 uur (met een lunchpauze van een uur).

– Neem gemakkelijke kleding, een handdoek, kniebeschermers, een hervulbare waterfles, een snack en lunch mee.

– Helaas kan Peeping Tom niet helpen met accommodatie en is niet verantwoordelijk voor extra reis- of verblijfkosten voor deelnemers aan de workshop.

– De workshop wordt in het Engels gegeven

Heb je nog vragen? Stuur een bericht naar info@peepingtom.be.