< Workshops

Bending Reality / Falling | Brussel

08-12 April 2024Peeping Tom Studio

Bending Reality / Falling, onder leiding van Samuel Lefeuvre, is een workshop die geheel draait om het fenomeen vallen. Hoe kun je jezelf in de steek laten? Hoe benader je de grond, hoe transformeer je een val tot een choreografisch element? Zijn er manieren om de val af te wenden, om deze terug te draaien? Welke choreografische hulpmiddelen, welke fysieke kwaliteiten, welke toestanden kunnen we gebruiken om te vallen, vallen en weer opstaan? De workshop zal in twee delen worden verdeeld: een eerste deel waarin Samuel choreografische hulpmiddelen zal delen die in de loop van tientallen jaren zijn ontwikkeld, voornamelijk gericht op het op het podium vallen (met name met Peeping Tom!) en een tweede deel waarin elke deelnemer wordt aangemoedigd om deel te nemen aan persoonlijke reflectie. ontwikkel in het najaar je eigen tools, en deel ze vooral met de groep en bevraag ze samen.

Voor wie ?

Deze workshop is gericht op (semi)professionele dansers en acrobaten, geïnteresseerd in persoonlijk onderzoek rond het concept vallen. Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt. De workshop wordt gegeven in het Frans en Engels.

Hoe te registreren ?
Deelname aan de workshop kost € 250,-. Inschrijven kan tot 22/03/24.
Stuur ons uw motivatie en CV via info@peepingtom.be. Geselecteerde kandidaten worden op maandag 25/03/24 geïnformeerd.

Praktische informatie:

– Workshop van maandag 8 april 2024 t/m vrijdag 12 april 2024, telkens van 9.30 tot 15.00 uur (met een lunchpauze van een uur).

– Breng comfortabele kleding, een handdoek, kniebeschermers, een hervulbare waterfles, een snack en een lunch mee.

– Peeping Tom kan helaas niet helpen met accommodatie en is niet verantwoordelijk voor extra reis- of verblijfskosten voor workshopdeelnemers.

Heeft u nog vragen? Stuur een bericht naar info@peepingtom.be.