Studio design by Tamara Haegeman | Photo: © Britt Guns


Welkom in onze Brusselse thuis!

De Peeping Tom Studio is een multifunctionele, creatieve ruimte in Brussel en de thuis van Peeping Tom, Not Standing en Faso Danse Théâtre. De studio is een laboratorium van de verbeelding, een plek voor repetities, workshops, artistiek onderzoek en speciale evenementen. Het is hier dat we creatieve geesten, dansers, acteurs, multidisciplinaire artiesten en technische vakmannen willen samenbrengen. De Peeping Tom Studio bevindt zich in het historische Gossetgebouw, gebouwd door de art-déco-architect Adrien Blomme.

Huur de studio

De Peeping Tom Studio is open voor externe artiesten en organisaties. Hij is beschikbaar als repetitieruimte, locatie voor film- of fotoshoots, plek voor evenementen, … Hier is een kort overzicht van de studio:

  • 282 m2 met 15m – 18m met ramen langs beide kanten van de ruimte.
  • Uitgerust met zwevende dansvloer en nieuw licht- en geluidsmateriaal.
  • Een comfortabele werkomgeving met heel wat daglicht. Mogelijkheid om de ruimte te verduisteren.
  • Douches, kleedkamers en volledige uitgeruste keuken net naast de studio.
  • Parkeerruimte en vergaderzaal op aanvraag.

Klik hier om de volledige technische fiche te bekijken.

Bereikbaarheid

De studio is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: directe metroverbinding met station Brussel-Zuid, directe busverbinding met station Brussel-Noord en eenvoudige tramverbinding met het stadscentrum. Tegelijkertijd is de studio gemakkelijk te bereiken met de auto via de E40 Brussel- Gent en via de A12 Brussel-Antwerpen.

Geïnteresseerd?

Meer info en reservaties via studio@peepingtom.be.