< Workshops

Peeping Tom Kitchen - Sound, space and movement | Brussel

20-23 November 2023Peeping Tom Studio

De tweede editie van de Peeping Tom Kitchen komt van 20 tot 23 november naar onze Studio in Brussel. Schrijf je in voor een volledige week vol workshops en experimenten of schrijf je in voor een of meer van onze avondlezingen.

 

Wat is de Peeping Tom Kitchen
De Peeping Tom Kitchen is een ontmoetingsplaats voor kunstenaars, een ruimte om nieuwe recepten uit te testen, een veilige omgeving om van elkaar te leren en geïnspireerd te raken door verschillende disciplines en achtergronden. Het is een onderzoekslab voor verschillende kunstvormen, zoals dans, theater, beeldende kunst, muziek, scenografie, film. Door het delen van workshops, masterclasses, discussies, performances,… creëert de Kitchen dialogen, wil het artistieke praktijken voeden en grenzen openen!

In de tweede editie van Peeping Tom Kitchen brengt dit creatieve laboratorium inzicht in scenografie, beweging en geluid, en hoe ze allemaal samenwerken. Voor deze week hebben we verschillende kunstenaars uitgenodigd om hun nieuwsgierigheid te delen in de vorm van workshops en lezingen.

 

Wie kan meedoen?
De Peeping Tom Kitchen staat open voor professionele performers met interesse in fysiek en visueel werk. Er is beperkte beschikbaarheid en een korte selectieprocedure. Aanmelden kan tot 1 november. Stuur ons een korte CV en een motivatiebrief (max. 300 woorden) waarin je uitlegt waarom je geïnteresseerd bent in deze editie van de Peeping Tom Kitchen.

Voor degenen die niet in staat zijn om de hele week te volgen, of die alleen voor de lezingen willen komen, bieden we losse kaartjes voor de avondlezingen op maandag 20/11 (Gabriela Carrizo), dinsdag 21/11 (Elias Vervecken) en woensdag 22/11 (Hans Op de Beeck).

Binnenkort meer informatie over hoe je je kunt aanmelden voor deze lezingen!

Wie zal de workshops geven?
De workshops worden gegeven door:

——————————–

 

FAQ

Kan ik ook meedoen als niet-danser?
Ja! Zolang je ervaring hebt met physical performance, ben je welkom om je aan te melden voor de workshop. Onze avondlezingen zijn voor iedereen toegankelijk.

Hoe en wanneer vindt de selectie van deelnemers plaats?
Als je geïnteresseerd bent in deelname aan de Peeping Tom Kitchen, kun je je hier aanmelden tot 1 november 2023. Stuur ons je CV en een motivatiebrief van max. 300 woorden waarin je uitlegt waarom je geïnteresseerd bent in het leren over en experimenteren met ruimte, geluid en beweging. Hieruit wordt een selectie van deelnemers gemaakt. Succesvolle kandidaten krijgen op 6 november bericht en worden gevraagd om binnen 7 dagen het inschrijfgeld te betalen. Zo niet, dan gaat de plek naar een kandidaat op de wachtlijst.

Hoeveel kost het om deel te nemen aan de Peeping Tom Kitchen en wat is er inbegrepen in deze kost?
Het inschrijvingsgeld om deel te nemen aan de Peeping Tom Kitchen bedraagt € 375. Dit bedrag dekt alle workshops en extra activiteiten, en de dagelijkse lunch op 20, 21, 22 en 23 november. Accommodatie, reizen en ander eten zijn niet inbegrepen.

Is er een wachtlijst?
Deelname aan de Peeping Tom Kitchen is gebaseerd op een selectie. Sommige mensen worden op een wachtlijst geplaatst en in geval van annulering worden ze gecontacteerd. Houd er echter rekening mee dat als de inschrijving is gesloten, het ook niet meer mogelijk is om op de wachtlijst te komen.

Als de Peeping Tom Kitchen wordt geannuleerd, of als ik niet meer kan deelnemen, kan ik dan geld terugkrijgen?
Ontvangen betalingen van deelnemers worden terugbetaald in geval van annulering van de Peeping Tom Kitchen door Peeping Tom. Deelnemers kunnen tot een week voor de Kitchen voor een volledige terugbetaling indien er bewijs van een geldige reden gegeven wordt (bv. doktersverklaring, …). Als je later annuleert, kunnen we slechts de helft van de prijs terugbetalen. Peeping Tom kan geen reeds betaalde reiskosten terugbetalen. Als je om persoonlijke redenen niet meer kunt komen, contacteer ons dan op info@peepingtom.be.

Kan Peeping Tom mij helpen met accommodatie?
Helaas kunnen we je niet helpen met het vinden van accommodatie voor je verblijf in Brussel.

Kan ik ’s avonds naar de lezingen komen kijken, ook als ik niet deelneem aan de Peeping Tom Kitchen?
Ja, je bent van harte welkom om de lezingen ’s avonds bij te wonen. Zie hierboven voor het programma.

Hoeveel mensen doen mee?
Er zullen ongeveer 20 deelnemers zijn voor de workshops overdag. De gesprekken ’s avonds zijn toegankelijk voor een iets groter publiek.

Als je geen antwoord op je vraag hebt gevonden, stuur dan een e-mail naar info@peepingtom.be.